Welkom!

De Nicaragua Karavaan is een initiatief voor mensenrechten, vrede en gerechtigheid in Nicaragua. Tegen de afbreuk van de rechtsstaat, de natuur en sociale gelijkheid. Voor nieuwe partnerschappen en sterke instellingen.

Wij werken samen met SOSNicaragua-HolandaLleca Teatro, verschillende stedenbanden en solidaire bewegingen in Nederland. Ook werken we samen met verschillende Nicaraguaanse organisaties en bewegingen in Nicaragua en in ballingschap. 

Wij hopen een platform en brug te vormen voor de verspreiding van kennis over de situatie in Nicaragua, vooral door Nicaraguanen zelf – om mensen in Nederland aan te zetten tot actie en solidariteit met Nicaragua, maar ook tot actie en reflectie op de Sustainable Development Goals:
– Sociale gelijkheid
– Vrede, gerechtigheid en sterke instellingen
– Natuur & bescherming van leven
– Partnerschappen voor de doelen

De komende maanden realiseren wij in heel Nederland samen met lokale en Nicaraguaanse organisaties een serie acties, workshops, debatten en theatervoorstellingen. Wij hopen hiermee Nicaragua in de schijnwerpers te zetten en te houden!

Loop jij ook met ons mee?

Een demonstrant houdt tijdens een protestmars zijn geketende handen omhoog voor de vrijlating van de politieke gevangenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *